Wie zijn wij

Een groep individuen en organisaties die zich verbinden in de visie achter The New Business as Usual en graag bezig zijn met zakelijk zinvolle én zingevende ontwikkelingen.

partners

Jennifer Benson

Jennifer Benson

Adviseur gezonde bedrijfsstructuren en Legacy Coach
Ondernemingthema’s.

 
Ron Henkes

Ron Henkes

Sparring partner, mediator en coach
Dynamische oordeelsvorming

 
Renée Schnitzler

Renée Schnitzler

Consultant Brand Activism & PR Coach

 
Denise Veldhuis

Denise Veldhuis

Denk- en Sparring partner
Zorgsector & Dynamische Oordeelsvorming

 

Wat anderen zeggen

“Mijn oprechte complimenten. Je bent een top-facilitator wat mij betreft” – “Ik voel me zeer vervuld en ‘aangezet’ door jullie gastvrouwschap.” – “Dank, dank, dank voor jullie ongelofelijke talenten  en het daadwerkelijk inzetten daarvan.” – “Jullie zaaien ongelofelijk mooie zaadjes en ik ben heel benieuwd wat er straks gaat opkomen en bloeien. “

Initiatiefnemer Jennifer Benson

Mijn zoektocht en ontdekkingen in de afgelopen 10 jaren hebben geleid tot The New Business as Usual. Ik breng mensen graag samen om zinvolle redenen en heb een hoge ambitie als het gaat om systeemverandering. Ik heb een waardevol netwerk van bijzondere ondernemers, adviseurs en coaches die zich verbinden in de visie achter The New Business as Usual. Met mijn helikopterview kan ik direct en to-the-point nieuwe perspectieven bieden en adviezen geven. Wanneer ik denk dat het van toegevoegde waarde zal zijn, breng ik je graag in verbinding met de andere denk- en/of sparring partners. Ik heb 20 jaar waardevolle zakelijke ervaring. Met de inzichten die ik daar heb opgedaan, mijn talenten en methodiek, inspireer, faciliteer, adviseer en begeleid ik ondernemers. Wil je meer weten over aan wie ik schatplichtig ben?

BONDGENOTEN

raad van inspiratie

Kunie de Baat

Kunie de Baat

Denk- en Sparring Partner
Oud-ondernemer. Psychotherapeut.

Reynier Everwijn

Reynier Everwijn

Denk- en Sparring Partner
Advocaat.

Sido van der Meulen

Denk- en Sparring Partner
Ondernemer en organisatieadviseur

Jan de Wilde de Ligny

Denk- en Sparring Partner
Ondernemer en organisatieadviseur

kennismaken

Bij interesse, plan direct een online kennismaking met Jennifer – of bel met 0641 86 0808. Een mail voor meer informatie kan je sturen naar hallo@thenewbusinessasusual.com.