The new business as usual

The New Business as Usual is een aantal uitgangspunten, principes en oefeningen, waardoor de potentie van een initiatief, onderneming of samenwerking maximaal ontplooit en deelnemers zoveel vrijheid en plezier zullen ervaren.

De mensen achter The New Business as Usual inspireren, faciliteren en bewaken bovengenoemde aan de hand van een aantal diensten.

Gezonde bedrijfsstructuren

Een vruchtbare vorm is essentieel om de potentie van jouw onderneming maximaal te kunnen laten floreren. Wij faciliteren je zoektocht, wijzen je de weg door de zin- en onzin van de nieuwe economie naar echt gezonde bedrijfsstructuren! Denk hierbij aan onderwerpen als: eigendom, eigenaarschap, steward-ownership, for-purpose enterprise, zelfsturend eigendom, horizontale organisaties, zelf-organisatie, ecosysteem, multi-stakeholder model, stakeholder betrokkenheid, stakeholder financiering, associatief ondernemen, associatieve economie, winstbestemming, sociale context.

Vitaal ondernemerschap

Echte impact maakt je onderneming, als iedereen binnen de onderneming het grotere geheel van je onderneming boven zijn of haar eigen individuele belangen kan stellen. Dat geldt natuurlijk ook voor de oprichter/ondernemer/directeur. Wij bieden je diensten aan, die erop zijn gericht jouw ondernemerschap uit te breiden en te versterken. Denk hierbij aan thema’s als: Purpose, Legacy, dynamische oordeelsvorming, innerlijke vrijheid en universeel leiderschap.

Ga direct door naar ons overzicht van diensten

Klik hier om alle posts te bekijken