maatwerk

Onze activiteiten leiden tot het stellen van vragen, of geven juist antwoord op de vraag áchter de vraag (die je nog niet stelde). Anderzijds zijn de activiteiten juist concreet de oplossingen voor de vraag die je wellicht hebt! Hieronder een overzicht van ons aanbod, maar het moge duidelijk zijn: we zijn er voor jou: je kan je laten verrassen, je kan kiezen en/of je kan je vragen brengen, zodat we altijd maatwerk leveren.

Samenkomen

Samenkomen en de brug slaan tussen zakelijke, maatschappelijke vraagstukken en persoonlijke ontwikkelingswegen.

Vital Space

Met, voor en door zelfstandige ondernemers werken aan het her-uitvinden van hun respectievelijke ondernemingen in het kader van The New Business as Usual. Lees verder hier.

Werksessie

Na een prikkelende, boeiende inleiding hebben we een werksessie om te onderzoeken, wat kan jij ermee? Lees meer.

Diner pensants

Een menu van eten én een menu van gedachtengangen én tussendoor moderatie van een dialoog. Wijsheden, ervaringsverhalen van gastsprekers, eventueel verbonden aan strategische vraagstukken van ondernemers. Kijk bij de agenda voor de data.

“ONT”MOETEN

Raad van advies

We nemen deel in je (toekomstige) Raad van Advies. We geven gevraagd en ongevraagd advies.

Zakelijk advies

We helpen je snel verder met elk zakelijk vraagstuk, door als denk-en sparringpartner te fungeren.

Persoonlijke sparring

We zijn je sparringpartner, ook voor persoonlijke vraagstukken en ontwikkelingen.

specialE Programma’s

Alhoewel alle ondernemers richting The New Business as Usual zouden mogen bewegen, zijn er type ondernemingen waarbij integratie van nieuwe fundamenten en structuren éxtra belangrijk zijn (zoals bijvoorbeeld de zorg) of zijn er momenten van disruptie (zoals bijvoorbeeld een crisis) die een uitstekend momentum bieden om daadwerkelijk dingen anders te doen. The New Business as Usual heeft drie speciale programma’s die hierop inhaken.

Second Founding

Voor ondernemers wiens bestaansrecht in gevaar is gekomen, hun financiers of adviseurs. Lees verder.

Beter ondernemen

Voor zorgondernemers en beleidsmedewerkers bij de gemeenten die het belangrijk vinden dat de missie van de zorgonderneming centraal staat. Lees verder.

Nieuw marketing

Binnenkort meer.

Wie zijn The New Business as Usual….