maatwerk

Zakelijk zinvol én zingevend ontwikkelen, daar zijn we voor. Laat je verrassen of kom met je vraagstuk of dilemma. We leveren maatwerk, met als achterliggende drijfveer: potentie maximaal op een gezonde manier tot ontplooiing brengen.

samenkomsten

We organiseren initiatieven en events die gericht zijn op inspiratie en ontwikkeling in de ontmoeting. Zoals bijvoorbeeld:

Vital Space

Breng complexe vraagstukken terug tot de eenvoud van hun essentie in een Vital Space, samen met gelijkgestemde ondernemers. Lees hier hoe het werkt.

Nieuw ondernemerschap

Inspirerende samenkomsten rondom nieuw ondernemerschap en een gezonde economie. Je kan deelnemen aan bestaande werksessies of je organiseert er zelf één met onze hulp. Lees verder….

gezonde structuren

Fit-for-the-21st-Century Scan

Wil jij weten of je onderneming fit is voor de 21ste eeuw? Wij helpen je op weg, snel en eenvoudig met als leidraad de “5 business design principles” van Kate Raworth (auteur Donuteconomie), middels deze scan, lees verder.

Eigenaarschap en steward-ownership

Wil je graag transformeren naar een vorm van eigendom die past bij de economie van de 21e eeuw? Of ben jij een start-up die steward-ownership wil integreren? Lees verder.

specialE Programma’s

Wie zijn The New Business as Usual….