maatwerk

Onze activiteiten leiden tot het stellen van vragen. Anderzijds geven onze activiteiten concreet oplossingen voor de vragen die je wellicht hebt. We zijn er voor jou: laat je verrassen en kom met je vraagstuk of dilemma. We leveren altijd maatwerk, met als achterliggende drijfveer: potentie maximaal tot ontplooiing brengen op een gezonde wijze. Zakelijk zinvol én zingevend ontwikkelen!

samenkomsten

We organiseren initiatieven en events die gericht zijn op inspiratie en ontwikkeling in de ontmoeting. Zoals bijvoorbeeld:

Vital Space

Breng complexe vraagstukken terug tot de eenvoud van hun essentie in een Vital Space, samen met gelijkgestemde ondernemers. Lees hier hoe het werkt.

Nieuw ondernemerschap

Inspirerende samenkomsten rondom nieuw ondernemerschap en een gezonde economie. Je kan deelnemen aan bestaande werksessies of je organiseert er zelf één met onze hulp. Lees verder….

gezonde structuren

Fit-for-the-21st-Century Scan

Wil jij weten of je onderneming fit is voor de 21ste eeuw? Wij helpen je op weg, snel en eenvoudig met als leidraad de “5 business design principles” van Kate Raworth (auteur Donuteconomie), middels deze scan, lees verder.

Eigenaarschap en steward-ownership

Wil je graag transformeren naar een vorm van eigendom die past bij de economie van de 21e eeuw? Of ben jij een start-up die steward-ownership wil integreren? Lees verder.

specialE Programma’s

Alhoewel alle ondernemers vroeg of laat richting The New Business as Usual bewegen, zijn er sectoren waarbij integratie van nieuwe fundamenten, structuren en strrategiën éxtra belangrijk zijn (zoals bijvoorbeeld de zorg) of zijn er momenten van disruptie (zoals bijvoorbeeld een crisis) een uitstekend momentum om daadwerkelijk dingen anders te doen. The New Business as Usual heeft speciale programma’s die hierop inhaken, zoals Second Founding (voor ondernemingen die in de problemen zijn gekomen door corona) en Beter Ondernemen (voor gezonde structuren voor de zorgsector).

Wie zijn The New Business as Usual….